Selecteer een pagina

Ik ben via via bij Frans Brouwers Coaching terecht gekomen. Had wel gehoord dat er ook met hypnose gewerkt zou worden. Vond dit toch een beetje zweverig. Mijn beeld bij hypnose was gevormd door wat er op TV te zien was, waar men de gekste dingen in hypnose deed. Ik vroeg mij dan ook af of dit bij mij ook zou lukken en of ik de controle zou verliezen. Maar besloot er toch voor te gaan, mezelf open te stellen voor de ervaring. En die ervaring was positief. Vooraf kreeg ik uitleg over hypnose en de werking van het brein en werd ik een stuk geruster. De hypnose zelf was bijzonder ontspannend. Iedere sessie was anders, een andere reis, maar de ontspanning was wel bij iedere sessie aanwezig.  Mijn klachten zijn over het algemeen een stuk minder, het schommelt soms nog wel iets.
ik denk dat veel mensen baat bij een hypnose sessie kunnen hebben, ik kan zo gauw geen specifieke klachten bedenken, maar als het bij mij werkt, werkt het volgens mij ook bij een heel scala van klachten.
Wat ik vooral plezierig vond was, naast de diepe ontspanning van de hypnose, de begeleiding in de sessie en in de hypnose, en de klik die er was.
Charles