Selecteer een pagina

Vooraf twijfelde ik of NLP mij wel zou kunnen helpen. Ik twijfelde omdat het toch een andere, alternatieve geneeswijze is, een beetje richting mindfullness, spiritueel ook. Vandaar dat ik toch wel twijfels had of dit zou werken. Maar goed, het werkt. De resultaten zijn positief. Als ik me nu slecht voel kan ik dit zelf nu makkelijker veranderen. Het is nog steeds niet super makkelijk en dat zal het misschien ook niet worden, want ik ben nog niet zo heel getraind daarin. Maar ik merk dat het steeds beter lukt om mijn gedachten tot rust te brengen en mezelf hierdoor beter te voelen. Als ik zo nadenk dan kan ik zo een aantal mensen in mijn omgeving noemen die hier ook echt baat bij zouden hebben. Mensen die soms depressieve gevoelens hebben. Eigenlijk zou ik het iedereen aanraden die even met zichzelf in de knoop zit, even knel zit. Maar ook als je jezelf wilt ontwikkelen, nieuwe dingen wilt leren. Want je goed voelen, dat kan altijd beter.
Vooral de hypnose vond ik heel bijzonder, want dat werkt gewoon, het werkt gewoon echt, nog altijd, nog steeds. Ik vond het wel een beetje raar dat ik tijdens mijn hypnose 2 symbolen doorkreeg in plaats van 1 symbool. En ik zag deze symbolen al voordat ik de opdracht kreeg om een symbool te vinden…dat vond ik wel opmerkelijk, cool ook. Wat ik ook raar vond, was dat ik met mijn hele lichaam reageerde. Ik voelde daadwerkelijk mijn hele lichaam kloppen. Toen ik laatst het anker dat in de hypnose was gezet afvuurde kreeg ik precies dezelfde reactie. En dat afvuren van dat anker zorgde ervoor dat ik daarna weer helemaal positief was.