Selecteer een pagina

Toen ik aan de behandeling begon stond ik er open in. Ik had geen echte verwachtingen, maar was vooral nieuwsgierig.
De behandeling bestond uit 2 sessies. 72 uur na de eerste sessie heb ik het eerste evaluatieformulier ingevuld. Ik merkte toen maar een minimale verbetering. Ik herinner me dat ik enigszins teleurgesteld dacht: ” is dit dan het maximale?”. Maar ik wist dat er nog een 2e sessie zou volgen en vestigde hierop mijn hoop.
Na de 2e sessie vulde ik opnieuw na 72 uur het evaluatieformulier in en merkte dat de verbetering veel meer was dan na de 1e sessie. Ik ging er daarna echt op letten! De jeuk aan mijn ogen In situaties waarvan ik wist, hier krijg ik altijd hooikoortsklachten, en met name in de 2e week na de 2e sessie, merkte ik een mega verbetering op. En uiteindelijk ben ik nu 90-95% klachtenvrij! is weg, de jeuk van de oren naar de keel en in mijn gehemelte, waar ik vroeger knettergek van werd, is weg. Het niezen is veel minder en ik heb geen verstopte neus meer. Bovendien kan ik het niezen niet eens volledig toeschrijven aan de hooikoorts. Ik ben meer dan tevreden met het huidige klachtenniveau. Hier teken ik voor:-) Mijn zoon heeft ook hooikoorts maar pas later in het jaar omdat hij vooral reageert op grassen. Wanneer hij klachten heeft ga ik ongetwijfeld met hem naar Frans voor een behandeling. Ik heb het ook al tegen vrienden en kennissen verteld. In mijn ogen zou iedereen die hooikoortsklachten heeft deze behandeling echt moeten proberen.
Ik was nog nooit in hypnose geweest en was er best nieuwsgierig naar. Ik vond het heel interessant, de rust, het ontspannen zijn, heb ik als heel aangenaam ervaren, ook na de hypnose sessie.We hebben na de hypnose sessie nog wat nagepraat over diverse andere zaken. De tips en concrete manieren van aanpak die Frans mij aangereikt heeft, heb ik toegepast en deze hielpen mij echt. Ik kan me heel goed voorstellen dat wanneer je in een bepaalde periode van je leven zit en heel veel stress ervaart, dat ik, los van hooikoorts, tegen mensen zou zeggen: ” ga eens met Frans praten en ervaar wat hij voor jou kan betekenen”. Gewoon doen! Monique